HE-AD AdministratieS
Ook voor úw Administratie

Direct Zaken Doen? Bel Mij!

06 - 20 85 93 91

Gisela Hendrix
Voor Particulieren

Boekhouding
Voor Particulieren

Voor Het MKB

Boekhouding
Voor Het MKB

Loon Administratie

(Loon)
Administratie

Bij u op Locatie

Ook op
Locatie

Voor Particulieren

Boekhouding voor Particulieren.

Belastingen
Voor het verzorgen van uw aangifte inkomstenbelasting bent u bij mij aan het juiste adres! Ook bekijk ik samen met u of er mogelijkheden zijn voor toeslagen zoals huur en zorgtoeslag. Aanvragen en of wijzigingen voor kinderopvangtoeslag en kindgebondenbudget behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Ook uw aangifte schenk- en of erfbelasting kan ik verzorgen.

Invullen formulieren /aanvragen subsidies
Formulieren van (overheids) instanties invullen hoeft niet langer een probleem te zijn. Samen met u klaren we dit klusje.

Overzicht / inzicht in uw eigen administratie
Heeft u moeite om uw administratie overzichtelijk te krijgen. Ik kan dit voor u verzorgen zodat u binnen no time weer overzicht heeft. Overzicht = inzicht.

Interesse? Neem contact met me op voor de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek.

Voor Midden- en Kleinbedrijf

Boekhouding voor het MKB.

Als ondernemer wil je bezig zijn met je vak. Je wilt je tijd besteden aan dat waar je goed in bent. En dus niet onnodig veel tijd investeren in de administratieve rompslomp eromheen.

Daar waar wordt gesproken over lastenverlichting hebben we alleen maar gezien dat de regelgeving steeds uitgebreider en ingewikkelder wordt en er in de praktijk dus geen sprake is van lastenverlichting voor de ondernemer.
Ik kan je veel tijdrovend werk uit handen nemen. Zowel administratief als boekhoudkundig.

Persoonlijk contact met de klant staat bij mij hoog in het vaandel.
Veel ondernemers vinden het prettig om een persoonlijk contact met hun boekhouder te hebben. Dit kan bijvoorbeeld door middel van, een uiteraard niet doorberekend, persoonlijk gesprek als de boekhouding wordt aangeleverd. Een kopje koffie staat altijd klaar!

Interesse? Neem contact met me op voor de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek.

Al uw (loon-) Administratie

(Loon) Administratie

Op het gebied van de loonadministratie is de laatste jaren veel veranderd. Nieuwe termen hebben hun intrede gedaan en vele wetswijzigingen hebben elkaar in rap tempo opgevolgd. Voor u als ondernemer vaak moeilijke en taaie kost.

Ik help u met het verwerken van de lonen, toepassen van de cao, opstellen van arbeidsovereenkomsten. Maar ook het bijhouden van vakantie-uren en ziekmeldingen behoort tot de mogelijkheden.

Kortom u kunt bij mij terecht voor een eenvoudige loonstrook tot een complete personeelsadministratie.

Interesse? Neem contact met me op voor de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek.

Ook bij u op locatie.

Ook Op Locatie.

Veel ondernemers vinden het prettig om een persoonlijk contact met hun boekhouder te hebben. Door met een bepaalde frequentie op locatie de boekhouding te komen bijwerken wordt dit optimaal bereikt.

Informeer eens naar de mogelijkheden. Ook voor al uw administratieve werkzaamheden kan ik u behulpzaam zijn. Denk hierbij onder ander aan mailingen, factureren en archiveren van uw administratie.

Interesse? Neem contact met me op voor de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek.

Even voorstellen

(Loon) Administratie

Even voorstellen. Mijn naam is Gisela.
Met mijn werkzaamheden en mogelijkheden heb je al kunnen kennismaken op deze site en zo weet je ook al dat kleinschaligheid en daardoor persoonlijke benadering typerende kenmerken van mij zijn.

Met meer dan 25 jaar ervaring op administratief en boekhoudkundig gebied durf ik te stellen dat ik “een oude rot” in het vak ben die bij de tijd blijft door cursussen, het bijwonen van seminars en veel vakliteratuur te lezen! Accuraat, deskundig en met veel plezier doe ik mijn werkzaamheden. In dit vakgebied leer je nog dagelijks.

HE-AD Administraties


Zuiderstraat 62
6006 ES Weert


T 06 - 20 85 93 91


E info@head-administraties.nl
I www.head-administraties.nl